Policorwatch: CoolCat bukt voor drammende special snowflakes

16-06-2016 17:27

Op onderstaande foto ziet u een t-shirt van kledingzaak CoolCat. Het t-shirt in kwestie wordt per direct uit de CoolCat-winkels verwijderd. Reden: drammende feministes en andere special terreursnowflakes hebben huiliehuilie gedaan op social media. Want een dikke vrouw met nijlpaardhoofd (iets wat niet bestaat) op een t-shirt (iets wat uitsluitend wordt gedragen door één zelfstandig individu, vrijwillig om precies te zijn) is om onduidelijke maar duistere redenen óók al kwetsend en gemeen. Voor nijlpaarden zeker?

Screen Shot 2016-06-16 at 17.22.36

Wat zal de kunstenaar die dit shirt heeft ontworpen blij zijn dat hij/zij/ze in een vrij land 2016 leeft zodat de vrije expressie van hij/zij/het gewoon gegarandeerd is. Een land waarin zelfs kleding kwetsend is. Steeds, maar, weer.

Onze kledingtip: de burka. Kwetst niemand, kleedt slank af, zit altijd goed, gegarandeerd vrij van opruiende expressie of anti-safe space triggerende opdrukken en lelijke dikke vrouwen die te lui zijn om te sporten en aan een perfect en fit maar strak danwel slank lichaam te werken worden er niet onzeker van.