Hebberige graaiende ouders slopen Paaseizoekfeestje voor kinderen helemaal de moeder

28-03-2016 12:37

Maarliefst 9000 paaseieren had snoepfabrikant Pez verstopt in een veld te Orange, Connecticut, VS. De eieren waren bedoeld voor kinderen die op Paasochtend op het veld mochten zoeken. Helaas ging het volkomen mis omdat hebberige ouders het veld bestormen en tot op het laatste ei helemaal kaalgraasden.

De bedoeling was dat diverse groepjes kinderen op verschillende tijden in het veld naar de eieren mochten zoeken. Maar volgens een medewerker van de organisatie “renden de ouders meteen massaal het veld op”.

“Het leken wel sprinkhanen”, aldus de medewerker tegen de New York Times.

Omdat de ouders zich niet konden gedragen, en het veld al snel was leeggetrokken, zat er voor de organisatie niets anders op het evenement voortijdig te beeindigen.

Met de kinderden als grootste slachtoffer.

Overigens ging ook in Proctor, Vermont, VS, het eierenzoeken mis. Daar togen maarliefst 1200 mensen met kinderen naar een veldje voor het eieren zoeken, niet gehinderd door de wetenschap dat er slechts een paar eieren lagen verstopt.

Ook hier gedroegen de ouders zich als Nederlanders in een uitverkoop-V&D.

Een van de ouders maakte zelfs ruzie met de politie en bedreigde een agent. Er was pepperspray nodig om de ouder tot bedaren te krijgen.