Opinie

Bonusquote: Feministen die geen Clinton stemmen gaan naar de hel

07-02-2016 14:43

 

“Tijdens de introductie van Hillary Clinton in New Hampshire zaterdag sprak Madeleine Albright, de eerste vrouwelijke minister van Buitenlandse Zaken, over de noodzaak een vrouwelijke president te kiezen. Op de wijze waarop Bernie Sanders vaak over de ‘revolutie’ spreekt vertelde ze dat de eerste vrouwelijke commander in chief een échte revolutie zou zijn. En alle vrouwen die er anders over denken werden door Albright uitgelachen.

“We kunnen jullie het verhaal vertellen over hoe wij de ladder hebben beklommen, en veel jonge vrouwen denken nu misschien dat de strijd is gestreden. Maar de strijd is nog helemaal niet gestreden! In de hel is een speciale plek gereserveerd voor vrouwen die elkaar niet helpen!”

Hillary Clinton lachte, klapte in haar handen en nam een grote slok van haar sapje.”

 

Linkse mensen in de VS (die bestaan daar ook) stemmen uiteraard Democraten (want Republikeinen zijn extreemrechtse redneck racisten die meer automatische vuurwapens willen en vrouwen willen verkrachten terwijl ze alle zielige mensen leegtrekken, zegt de NPO). Alle linkse vrouwen moeten dan wel Hillary Clinton stemmen. Vindt Hillary Clinton. Want Hillary Clinton is van dat zwakke geslacht en een democratische president (V) is natuurlijk een heel stuk beter dan een democratische president (M), aldus het Amerikaans Democratisch Feministisch Millennial-front (de westkust van de VS is in feite één grote UvA).

Helaas voor Hillary lijken steeds meer linkse meisjes op democraat Bernie Sanders te gaan stemmen. Die is dan wel man maar ook feminist en zo socialistisch als Stalin Chavez Mao de neten, en daar houden linkse feministische meisjes pas écht van, het geld waar anderen voor hebben gewerkt maximaal kunnen uitgeven zonder er zelf iets voor te hoeven doen en toch kunnen blijven geloven dat de wereld wordt gered. Daarom ook is GroenLinks zo populair in de peilingen in het kapotgefeminiseerde Nederland.

Dus nu heeft Clinton wat oude, zure, boze, lelijke leden van de onwelriekende gleuvenbrigade van stal gehaald om al die zelfstandig denkende linkse feministenmeisjes eens flink de waarheid te zeggen: ‘Stem Clinton, anders ben je stom!’.
En ga je naar de hel.

Het wachten is nu op Bernie Sanders in minirok om te bewijzen dat hij nóg feministischer is dan die hele kliek zure lelijke Clinton-wijven.

Ik sla alvast popcorn in.