Opinie

Bonusquote: studenten die elkaar ‘genderneutraal’ moeten aanspreken

29-08-2015 17:23

Screen Shot 2015-08-29 at 16.01.55

 

Alstublieft: een nieuw politiek-correct vocabulaire. Studenten aan de universiteit van Tennessee wordt ‘gevraagd’ om elkaar middels deze absurde woorden ‘genderneutraal’ aan te spreken.

Dat moet van het universiteitsbureau van Diversiteit en Insluiting (dat hebben ze daar). Want als je onderscheid maakt tussen vrouwen en mannen, omdat mannen duidelijk te herkennen zijn als man onder andere door hun piemel en omdat vrouwen duidelijk te herkennen zijn als vrouw onder andere door hun tieten en Het Vagijn, ben je kwetsend bezig.

Echt waar!

Want er zou dan dus wel eens iemand kunnen zijn die nog niet weet of hij zij het een jongen of meisje is (ondanks de piemel danwel Het Vagijn) en die voelt zich dan énorm buitengesloten. Waardoor er een minderheid wordt buitengesloten en minderheden buitensluiten is fascisme, racisme en opnieuw treinen naar Auschwitz, enzovoorts.

Studenten die geen gebruik wensen te maken van het nieuwe vocabulaire worden verbannen naar een goelag en na een showproces veroordeeld tot een openbare executie danwel tot een levenslange lastercampagne op een site van de VARA geacht ‘eerst vriendelijk aan iemand te vragen met welke genderidentiteit het wenst te worden aangesproken’. Dus dat als je iets met tieten ziet (een vrouw!) je dan vraagt: “Pardon mens, maar hoe kan ik u het beste aanspreken?”

Echt waar!

De universiteit zegt er nog wel bij ‘dat het allemaal geen verplichting is’, maar zoals iedereen inmiddels weet is ‘geen verplichting’ een politiek-correct woord voor ‘als je niet meedoet sluiten we je buiten, maken we je helemaal kapot en zorgen we dat je nooit meer een baan krijgt’, want zo zijn ze dan ook wel weer, die fatsoenlijke insluitende mensen voor meer gelijkheid en diversiteit.

Goed, herhaalt u het maar weer even, hardop graag: 2 + 2 = 5.

 

Please jazz hands only, clapping might offend people!