#OPHEF!-drammers censureren video met lekkere blonde Amerikaanse corpsmeisjes

18-08-2015 19:43

 

De knappe, blanke, blonde, strakke, lekkere, seksy meisjes van het Amerikaanse meisjesdispuut Alpha Phi in Alabama dacht de intro van studiejaar 2015 eens goed te beginnen door het op YouTube gooien van een maarliefst vijf en een halve minuut durende video waarin de meisjes, kennelijk niet gehinderd door de irritante liftmuzak, zich van hun beste kant met name lichamelijke laten zien. Een waar feest voor het oog dus.

Maar dat MOCHT natuurlijk niet, jezelf laten zien als succesvol, geslaagd en aantrekkelijk. Want ‘SEKSISME!’ (Lees: JALOERS!)

Dus schreef een of andere zure sloot een haatcolumn in een of andere courant waarop alle standaard #OPHEF!-drammers op hun morele paard sprongen om de lieve onschuldige meisjes eens flink tolerant kapot te maken en ze de neo-marxistische heersende millennialmores van gelijkheid, saaiheid, grauwheid en middelmatigheid eens goed duidelijk te maken.

Waarop de universiteit van Alabama in de standaard pr-schade reflex schoot en zich van het filmpje distantieerde en de lekkere maar ietwat naïve meiskes het filmpje snel offline haalden, bang als ze waren geworden van de hordes rancuneuze verschillige en betrokken moraalridders aan het #OPHEF!-front.

Enfin, nu staat het filmpje overal, dus ook hier. Voor eeuwig.

Kijk, geniet en weest dankbaar voor A) het vermogen tot objectificatie van lekkere wijven de vrouw en B) een ultiem schoonheidsideaal.

Vergeet u het filmpje niet te delen? Dank, ook namens Moralfagië en Zuur-Sloten.