OMG

Hoogleraar is laffe mentaliteit verwende studentengeneratie helemaal ZAT

28-04-2015 21:15

Een hoogleraar aan de Texas A&M University in Galveston was zo kwaad op zijn klas, dat hij alle studenten een onvoldoende gaf. Hij liet ze per e-mail weten dat hij ook per direct opstapte. 

Irwin B. Horwitz gaf strategisch management, een onderdeel van bedrijfskunde. Hij had dertig studenten die hij stuk voor stuk ondermaats en onbeschoft vond. In de e-mail die hij bij zijn vertrek naar hen stuurde, schreef hij dat hij studenten heeft betrapt op afkijken, dat ze hem grof beledigd hebben en allerlei onjuiste roddels over hem verspreid hebben. Hij kon niet anders dan elk van hen een laag cijfer geven.

Letterlijk schrijft hij:

“Since teaching this course, I have caught and seen cheating, been told to ‘chill out,’ ‘get out of my space,’ ‘go back and teach,’ [been] called a ‘fucking moron’ to my face, [had] one student cheat by signing in for another, one student not showing up but claiming they did, listened to many hurtful and untrue rumors about myself and others, been caught between fights between students….”

 

“Geen van jullie verdienen het naar mijn mening om te slagen, gezien jullie gedrag in deze klas”, aldus Horwitz in de e-mail, waaruit de website  citeert.

“Ik vind het eerlijk gezegd walgelijk. Jullie ontberen het eergevoel en de volwassenheid om te voldoen aan de normen van Texas A&M, evenals de competentie en het verlangen om werk te leveren dat nodig is om de cursus te halen.”

De universiteit heeft intussen al laten weten dat er actie wordt ondernomen tegen studenten die zich misdragen hebben, maar dat de onvoldoendes die Horwitz gaf toch opnieuw bekeken worden. “Studenten die het vereiste niveau hebben, krijgen geen onvoldoende”, aldus een woordvoerder.

De professor zegt in een reactie dat de cijfers volgens hem niet mogen worden gewijzigd. Hij zegt ook veel steun te hebben ontvangen, naast de vele negatieve reacties.

Anp/TPO