Ambtenaren verzocht niet meer in hal te poepen

30-06-2014 09:50

De milieudienst E.P.A. (Environmental Protection Agency) heeft medewerkers in Denver dringend verzocht om niet meer in de hal van het gebouw te poepen. Met regelmaat liggen er drollen in de gang van het gebouw. Ook worden wc’s met papier vol gepropt totdat ze overstromen.

E.P.A. kan de negatieve publiciteit momenteel niet zo goed gebruiken, ze liggen namelijk al een tijd onder vuur wegens wangedrag. Zo is er een hoge medewerker die snoepreisjes aanneemt van lobbyisten. Een medewerker die zijn volledige salaris uitgekeerd bleef krijgen ruim nadat hij met pensioen was. En een medewerker die vanachter zijn bureau 7000 pornobestanden downloadde, en daar zes uur per dag naar keek.

Volgens sommige congresleden is de dienst helemaal kapot. Het systeem is doordrongen met fraude en crimineel gedrag door hooggeplaatsten. In totaal lopen er momenteel 78 verschillende integriteitsonderzoeken naar het reilen en zeilen van de overheidsdienst.

Het motief van de gangpoeper zou dus te maken kunnen hebben met onvrede over de dienst. Of hij/zij is gewoon te bang om op het toilet plaats te nemen, aangezien die in de V.S. regelmatig spontaan exploderen.