Ex-vrouw schrijver Cormac McCarthy trekt pistool uit vagina

08-01-2014 21:00

Een huiselijke ruzie over buitenaards leven escaleerde afgelopen weekeinde toen een in lingerie geklede inwoonster van New Mexico (USA) een zilveren handwapen op haar geliefde richtte. Zij haalde het wapen tevoorschijn uit haar vagina, waar het pistool –volgens de politie – tijdens een seksuele handeling terecht was gekomen.
Om het allemaal nog iets vreemder te maken: de gearresteerde vrouw is de meest recente ex-echtgenote van Pulitzerprijs-winnaar Cormac McCarthy, schrijver van onder meer The Road en No Country for Old Men.
Zoals beschreven in de aanklacht ruziede de 48-jarige kunstenares Jennifer McCarthy, met haar 53-jarige minnaar (naam niet bekend gemaakt door politie) over het bestaan van buitenaardse wezens.
McCarthy’s vriend vertelde de onderzoekers dat zij na de discussie het appartement verliet. Toen ze terugkeerde, zei hij, ging ze naar de slaapkamer waar ze lingerie aantrok en een handwapen in haar edele delen stak. ‘Daarna had ze gemeenschap met het pistool,’ wist de man te vertellen. Terwijl ze het wapen als seksspeeltje gebruikte zou McCarthy tegen haar verkering hebben gezegd: ‘Wie is er nu gek? Jij of ik?’ Nadat ze het pistool uit haar vagina had gehaald, richtte ze het op het hoofd van de man. Bang dat hij neergeschoten zou worden, pakte hij het wapen af en gooide het in het toilet.
Jennifer McCarthy trouwde in 1998 met de publiciteitsschuwe schrijver Cormac McCarthy. Het echtpaar, dat samen een tienerzoon heeft, scheidde in 2006.